Wonen in Duitsland

Ben je op zoek naar een mooie woning in een prettige woonomgeving? En liefst tegen een aantrekkelijke, dus lagere prijs? Het wordt steeds lastiger zo’n woning te vinden, zeker nu de woningmarkt zich herstelt en prijzen van woningen een stijgende lijn laten zien. Om de goede woning te vinden is er een beetje meer durf nodig, een beetje meer avontuur.

Het grote avontuur
Voor veel mensen stopt het zoeken naar woningen zodra de grens van het land in zicht komt. Die grens, dat is een onzichtbare barrière die mensen weerhoudt van het echte avontuur. Want net over die grens zijn er verrassende mogelijkheden. Het landschap aan de Duitse kant van de grens wijkt niet zoveel af van wat we aan de Nederlandse kant gewend zijn. Er zijn ook bomen, velden, wegen en dorpen. Het verschil zit hem in de huizen zelf.

Degelijk en betaalbaar
De woningen in Duitsland zijn verrassend voordeliger dan aan de Nederlandse kant. De prijzen zijn zoveel lager, dat een vrijstaande woning met tuin en garage ineens betaalbaar blijkt te zijn. En de kwaliteit van de woning is uitstekend, Duitsers staan bekend om hun degelijke aanpak.

Nieuwe kansen
Wonen in Duitsland biedt kansen. Betaalbaar en plezierig wonen, met alle voorzieningen in de buurt. En Nederland is niet ver weg. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van wonen in Duitsland? Kijk eens op oostmakelaardij.nl voor meer informatie.