Het echte beeld met 3D Visualisatie

Heb je bouw- of verbouwplannen? Na het bedenken, denken en schetsen heb je de volgende stap gezet: je laat een gespecificeerde tekening maken van het hele project. Alle lijntjes en tekentjes zijn in de uiteindelijke tekening bij elkaar gebracht, en dankzij de legenda weet je ook wat al die puntjes, streepjes, rondjes en andere tekentjes allemaal precies betekenen. En dan kijk je naar die lijntjes. Is je oorspronkelijk idee hierin wel herkenbaar? Zie je het een beetje voor je?

Inzicht
Er zit vaak een enorm verschil tussen idee, uitvoering en resultaat. Wat je oorspronkelijk had bedacht is terecht gekomen in een plan dat vervolgens netjes is uitgevoerd. Maar het uiteindelijke resultaat ziet er vaak toch net een beetje anders uit dan wat je oorspronkelijk in je hoofd had. Is er een manier om al vóór het ontwerp is uitgevoerd te zien hoe het resultaat echt zal zijn, hoe het ruimtelijk allemaal gaat werken? Jazeker, dat inzicht krijg je door 3d visualisatie.

3d visualisatie, het echte beeld
In een 3d ontwerp van je plan kun je zien hoe de ruimtes er in het echt uit gaan zien. Door het toevoegen van meubels aan het 3d ontwerp zie je hoe alles op elkaar inwerkt. Dat inzicht maakt dat je het plan eventueel kunt bijstellen vóór aan de uitwerking is begonnen. Dat scheelt veel werk, tijd en dus geld. Wil je weten wat 3d visualisatie voor je kan betekenen? Kijk dan op yourworld3d.nl.