Een artist impression zegt meer dan duizend woorden

Een idee is niet voldoende

Stel: je hebt een vastgoeddroom. Een idee waarvan mensen gelukkig worden. Hoe pak je dat aan? Natuurlijk wil je de wereld over dit idee vertellen, maar enthousiasme alleen is niet voldoende om mensen mee te krijgen. Want het gaat ook over geld. Dan moet je meer doen, dan moet je enthousiasmeren. Enthousiasmeren over iets wat er nu nog niet is. Hoe doe je dat? Door ervoor te zorgen dat je idee concreet wordt. Door te doen alsof jouw idee al is gerealiseerd. Door het te visualiseren.

Pakkende verhalen die je deelt

Hoe doe je dat: visualiseren van je droom? Daarvoor zijn verschillende mogelijkheden. Natuurlijk kun je werken met maquette’s. Maquette’s zijn een beproefd middel om vastgoedontwikkelingen te visualiseren: de Romeinen gebruikten al maquette’s om het Colosseum te ontwerpen. Maar tegenwoordig staan modernere hulpmiddelen tot je beschikking, zoals 3D-tekenen, artist impressions en animaties. Met name artist impressions zijn een low-cost hulpmiddel om jouw idee te delen. Ga naar Your world om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Yourworld3d: je vertrouwen waard

Your world is een jong bedrijf dat gepassioneerd werk maakt van het visualiseren van jouw vastgoeddromen. Want een artist impression zegt meer dan duizend woorden. Voor alleszins redelijke tarieven weet Your world jouw idee te transformeren tot een visualisatie die je kunt delen. Je hoeft het niet allemaal zelf te doen: de mensen van Your world staan aan je zijde om met moderne technieken je vastgoeddroom uit te laten komen.